HomeProjects

Projects

biserica-hagiu-1
biserica-hagiu-2

Biserica Hagiu este unul dintre cele mai vechi locasuri de cult din Bucuresti si suntem mandri ca ne-am ocupat de un proiect atat de important, cum este cel de inlocuire a acoperisului.

facultatea-de-chimie-1
facultatea-de-chimie-2
facultatea-de-chimie-3

Una dintre cele mai interesante cladiri din Capitala, Facultatea de Chimie se afla si ea pe lista proiectelor de care in timp ne-am ocupat cu profesionalism si daruire.

hotel-boulevard-1
hotel-boulevard-2

Grand Hotel du Boulevard reprezinta o bijuterie a arhitecturii din Bucuresti, pe care o gasim chiar in inima Capitalei, vizavi de Cercul Militar. Construit in 1867, actualul hotel si-a deschis portile pentru prima data in 1873, fiind astazi o destinatie de vis pentru toti cei care ii trec pragul.

hotel-cismigiu-1
hotel-cismigiu-2

Hotelul Cismigiu si-a deschis portile pentru prima data in 1912, iar dupa aproape un secol de la acel moment, suntem bucurosi ca am putut contribui la refacerea aspectului unei parti importante dintr-o astfel de clădire.

lucrare-str-plantelor-1
lucrare-str-plantelor-3

Strada Plantelor din Bucuresti este recunoscuta pentru cladirile de patrimoniu care se afla aici. Este vorba despre o zona protejata, in care am intervenit cu mandrie, redand aspectul deosebit al acoperisului uneia dintre cele mai frumoase cladiri de patrimoniu de aici.

Monumente istorice, cladirile de patrimoniu care nu sunt renovate si reabilitate la timp risca sa-si piarda din farmecul de odinioara. De aceea, este important ca astfel de imobile sa fie modificate in timp util, cat inca mai este posibil.

Pe strada Plantelor am intervenit cu o echipa de profesionisti, acolo unde ne-am ocupat de reabilitarea unui acoperis din titan zinc prepatinat.

Am realizat in atelierul propriu ornamentele necesare, care amintesc de vremurile de demult, iar ca sistem de colectare am utilizat jgheaburi si burlane, redand astfel cladirii utilitatea pe care o avea in timpurile sale bune.

pta-sudului-1
pta-sudului-2

Piata Sudului si-a redobandit astazi farmecul, intrucat am utilizat cele mai bune produse pentru a moderniza unul dintre cele mai populate locuri din Sectorul 4.

trend-residence-2

Situat in partea de sud-est a Bucurestiului, complexul TrendRezidence reprezintă oaza de liniste unde oricine se poate deconecta de la ritmul haotic al marelui oras.

Alege sa te bucuri in fiecare zi de un acoperis bine construitVa invitam sa lucram impreuna!

office@acopero.ro
TELEFON
0749.266.014
LOCATIE
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SEDIU SOCIAL
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SCRIE-NE!
office@acopero.ro

Acopero, 2022 © Toate drepturile rezervate. Developed by Fortin