Grand Hotel du Boulevard

Grand Hotel du Boulevard reprezinta o bijuterie a arhitecturii din Bucuresti, pe care o gasim chiar in inima Capitalei, vizavi de Cercul Militar. Construit in 1867, actualul hotel si-a deschis portile pentru prima data in 1873, fiind astazi o destinatie de vis pentru toti cei care ii trec pragul.
hotel-boulevard-1
hotel-boulevard-2

Grand Hotel du Boulevard reprezinta dovada vie a frumusetii arhitecturale care inca dainuie din trecut in centrul Bucurestiului. Este vorba despre prima cladire care a fost dotata cu apa curenta in Capitala, iar de-a lungul timpului a castigat medalii de aur la expozitii importante, precum cele din Milano si Torino.

Intrucat acoperisul a suferit daune semnificative in timp din cauza conditiilor meteo nefavorabile, dar si pentru ca produsele utilizate erau deja depasite, am intervenit cu o echipa de specialisti pentru a oferi uneia dintre cele mai frumoase cladiri o noua invelitoare.

In acest sens, am folosit solzi de cupru, precum si ornamente din cupru, iar pentru dirijarea apei intr-un mod eficient, am optat pentru jgheaburi ingropate, dar si pentru parazapezi eficiente.

Rezultatul este unul impresionant si poate fi admirat zi de zi.

Locatie:
Bucuresti
An:
2021
Servicii:
Solzi din cupru, ornamente confecționate din cupru, jgheaburi îngropate, parazăpezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alege sa te bucuri in fiecare zi de un acoperis bine construitVa invitam sa lucram impreuna!

office@acopero.ro
TELEFON
0749.266.014
LOCATIE
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SEDIU SOCIAL
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SCRIE-NE!
office@acopero.ro

Acopero, 2022 © Toate drepturile rezervate. Developed by Fortin