Decopertare acoperisuri vechi

Decopertarea acoperisului vechi

Ai nevoie sa decopertezi acoperisul? Iti venim in ajutor!

Serviciul de decopertare este unul dintre cele mai importante din portofoliul nostru. Fie ca aveti nevoie de reparatii la nivelul structurii acoperisului, fie ca va doriti sa inlocuiti acoperisul cu totul, echipa noastra este pregatita sa intervina cu ajutorul celor mai bune ustensile, in baza unei experiente vaste in domeniu.

Intretinerea acoperisului este esentiala pentru confortul de care va bucurati, indiferent daca este vorba despre cladiri rezidentiale, locasuri de cult, cladiri de patrimoniu sau centre comerciale, motiv pentru care punem accent pe rapiditate, eficienta si calitate.

Ce tipuri de acoperisuri aveti la dispozitie atunci cand vreti sa faceti o investitie de durata?

Daca va doriti sa inlocuiti acoperisul unui imobil cu totul, este bine sa stiti si care sunt optiunile pe care le aveti la dispozitie in schimb. Printre cele mai populare variante de pe piata se numara urmatoarele:
Invelitoare tabla faltuita
Este un material flexibil, care poate fi modelat astfel incat sa va satisfaca si cele mai exigente cerinte. Frumoasa din punct de vedere estetic si rezistenta pe termen lung, tabla faltuita reprezinta o alegere inspirata pentru toate tipurile de imobile.
Invelitori din beton
Similare cu invelitorile ceramice, invelitorilor din beton va ofera un plus de rezistenta pe termen lung, atat din punct de vedere al izolatiei, cat si din punct de vedere fonic.
Tigla ceramica
Are deja o traditie impresionanta in spate, reprezentand o alegere de top mai ales pentru imobilele clasice, cu un aspect simplu, dar elegant.
Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala
pentru realizarea acestor tipuri de tigle se foloseste o piatra macinata speciala, care provine din muntii din Noua Zeelanda si Africa de Sud. Ideal este sa luati in calcul si modul in care arata fatada cladirii, inainte de a opta pentru astfel de tigle.

Impreuna putem gasi cea mai buna solutie prin care sa va bucurati de un acoperis de calitate pe termen lung. Imediat dupa decopertare ne putem ocupa si de montarea unei noi invelitori interesante ca design si rezistenta la conditii meteo extreme!

Ai nevoie sa decopertezi acoperisul?
Contactati-ne la numarul :

Cand aveti nevoie sa apelati la serviciul de decopertare?

Realizat corect, un acoperis ar trebui sa reziste pana la 50 – 60 de ani, insa daca dispuneti de o cladire a carei invelitori este deja foarte veche si uzata, indicat este sa va ganditi la schimbarea acoperisului. Acest lucru este posibil numai dupa decopertarea invelitorii deja existente, fiind vorba despre o lucrare complexa, dar de care echipa noastra se poate ocupa eficient.

O alta situatie in care este recomandat sa luati in considerare decopertarea unui imobil este aceea in care va confruntati cu fenomene extreme. De exemplu, daca acoperisul casei a fost afectat din cauza unui incendiu sau din cauza unui alt fenomen meteo si trebuie sa-l inlocuiti, nu ezitati sa ne contactati si impreuna gasim cea mai buna solutie prin care sa va ajutam!

In acelasi timp, va putem pune la dispozitie serviciul de decopertare daca pur si simplu va doriti sa inlocuiti acoperisul daca acesta nu se mai potriveste din punct de vedere al design-ului cu modul in care arata imobilul de care dispuneti. Inlocuind tiglele clasice cu tabla dublu faltuita pret atractiv, va puteti bucura de o gama larga de beneficii pe termen lung!

Cat timp dureaza decopertarea unui acoperis?

In ceea ce priveste perioada in care putem decoperta un acoperis, aceasta depinde de cat de mare este invelitoarea. Imediat dupa ce analizam structura de care trebuie sa ne ocupam, va putem furniza mai multe informatii in acest sens. Ideal este, insa, ca in ziua in care decopertam efectiv acoperisul sa fie una in care sa nu ploua, pentru a ne putea ocupa cat mai eficient de fiecare pas in parte.

Alege sa te bucuri in fiecare zi de un acoperis bine construitVa invitam sa lucram impreuna!

office@acopero.ro
TELEFON
0749.266.014
LOCATIE
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SEDIU SOCIAL
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SCRIE-NE!
office@acopero.ro

Acopero, 2022 © Toate drepturile rezervate. Developed by Fortin