Invelitoare acoperis

Alegerea invelitorii potrivite

Cum sa alegeti corect acoperisul ideal?

Varietatea de produse din care puteti alege atunci cand sunteti in cautarea invelitorii perfecte poate reprezenta o provocare pentru dumneavoastra, insa cunoscand principalele elemente pe care trebuie sa le luati in considerare in astfel de cazuri, luarea unei decizii devine mai usoara.

Tipurile de invelitori pe care le aveti la dispozitie, arhitectura cladirii, rezistenta pe termen la conditii meteo extreme, si design-ul sunt doar cateva dintre detaliile asupra carora este indicat sa va opriti inainte de a face o investitie. Toate acestea sunt importante in privinta acoperisurilor, fiind vorba despre elemente pe care este indicat sa le luati in considerare inainte de a face o investitie.

Tipuri de invelitori

Gama noastra de produse in ceea ce priveste invelitorile pentru case rezidentiale, hoteluri, cladiri de birouri sau alte tipuri de cladiri este una variata si calitativa. De aceea, este bine sa stiti ca va punem la dispozitie:

Arhitectura cladirii

In cazul cladirilor cu o structura rezistenta, indicat este sa optati pentru invelitorile usoare, asa cum sunt cele din tigla metalica ori din tabla faltuita ori dublu faltuita. In schimb, daca sunteti in cautarea unei invelitori care sa izoleze fonic, dar si termorezistent foarte bine, tiglele metalice cu acoperire din piatra naturala reprezinta alegerea ideala.

Arhitectura, un element esential in alegerea acoperisului

Arhitectura cladirii pentru care cautati un acoperis este importanta inclusiv din punct de vedere al design-ului. Invelitoarea trebuie sa vina in completarea imaginii de ansamblu in ceea ce priveste paleta cromatica, dar si in privinta finisajului pe care il are.

Rezistenta la fenomene meteo extreme

Acoperisurile de calitate sunt rezistente la fenomene meteo extreme, fie ca este vorba despre ploi torentiale, ninsori abundente sau vanturi puternice. De exemplu, tabla faltuita si cea dublu faltuita se prind cu ajutorul unor cleme moderne, care previn deformarile in timp si care contribuie la obtinerea unui nivel ridicat de rezistenta.

In ceea ce priveste acoperisurile din solzi de titanzinc, acestea sunt mai grele decat tabla, ceea ce inseamna ca nu sunt impactate in conditii extreme.

Ventilare naturala

Ventilarea naturala este esentiala pentru durata de viata a tuturor tipurilor de invelitori. Acesta este motivul pentru care echipa noastra acorda o atentie deosebita felului in care monteaza folia anticondens: aceasta se aseaza direct pe suportul din lemn, astfel incat invelitoarea pe care o alegeti sa nu intre in contact cu ea.

Este vorba despre un pas esential pentru obtinerea unui nivel ridicat de izolare fonica si termica, intrucat contribuie la diminuarea sunetelor resimtite la interior mai ales atunci cand ploua.

Montaj

Montajul fiecarui tip de acoperis se face diferit, in functie de materialele folosite pentru realizarea invelitorilor, dar si in functie de tehnologia utilizata pentru obtinerea acestora.

Daca pentru aplicarea tablei faltuite si dublu faltuite, echipa noastra foloseste cleme speciale, in ceea ce priveste tigla metalica lucram cu fiecare element in parte, pana cand le imbinam pe toate.

In functie de cladirea de care dispuneti, va putem prezenta inca de la inceput detalii despre fiecare tip de montaj necesar invelitorilor, astfel incat sa puteti alege in cunostinta de cauza.

Alege sa te bucuri in fiecare zi de un acoperis bine construitVa invitam sa lucram impreuna!

office@acopero.ro
TELEFON
0749.266.014
LOCATIE
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SEDIU SOCIAL
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SCRIE-NE!
office@acopero.ro

Acopero, 2022 © Toate drepturile rezervate. Developed by Fortin