HomeCategory

Acoperis vila

lucrare-str-plantelor-1
lucrare-str-plantelor-3

Strada Plantelor din Bucuresti este recunoscuta pentru cladirile de patrimoniu care se afla aici. Este vorba despre o zona protejata, in care am intervenit cu mandrie, redand aspectul deosebit al acoperisului uneia dintre cele mai frumoase cladiri de patrimoniu de aici.

Monumente istorice, cladirile de patrimoniu care nu sunt renovate si reabilitate la timp risca sa-si piarda din farmecul de odinioara. De aceea, este important ca astfel de imobile sa fie modificate in timp util, cat inca mai este posibil.

Pe strada Plantelor am intervenit cu o echipa de profesionisti, acolo unde ne-am ocupat de reabilitarea unui acoperis din titan zinc prepatinat.

Am realizat in atelierul propriu ornamentele necesare, care amintesc de vremurile de demult, iar ca sistem de colectare am utilizat jgheaburi si burlane, redand astfel cladirii utilitatea pe care o avea in timpurile sale bune.

trend-residence-2

Situat in partea de sud-est a Bucurestiului, complexul TrendRezidence reprezintă oaza de liniste unde oricine se poate deconecta de la ritmul haotic al marelui oras.

Alege sa te bucuri in fiecare zi de un acoperis bine construitVa invitam sa lucram impreuna!

office@acopero.ro
TELEFON
0749.266.014
LOCATIE
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SEDIU SOCIAL
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SCRIE-NE!
office@acopero.ro

Acopero, 2022 © Toate drepturile rezervate. Developed by Fortin