Atelierul de ornamente

Atelierul de ornamente Acopero este dotat cu echipamente de ultimă generație. Astfel, putem recondiționa orice tip de ornament, indiferent de complexitate și redăm clădirilor de patrimoniu frumusețea de altădată.

Clădirile de patrimoniu se numără printre imobilele de care cu toții ar trebui să ne mândrim. Este vorba despre imobile care ne amintesc de vremurile de odinioară, motiv pentru care în cadrul Atelierului de ornamente de care dispunem ne ocupăm de realizarea următoarelor elemente:

Recondiționarea ornamentelor necesare clădirilor de patrimoniu reprezintă un atu important, pe care îl valorificăm ori de câte ori este nevoie, având în vedere că pe piața din România nu există o altă companie care să se ocupe de astfel de lucrări.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii

Lucrări

Printre cele mai importante lucrări de ornamente de care ne-am ocupat până acum se numără:
Cunoscută și sub denumirea de Casa Teodorescu, această clădire are influențe Art Nouveu și fațade bogate din punct de vedere ornamental. Cu balcoane și reliefuri cu heruvimi, cupidoni și lei, imobilul este recunoscut pentru faptul că aici a locuit prima femeie din București care a mers vreodată pe bicicletă în România.
Proiectată de către arhitectul Ion Mincu în anul 1906, clădirea care găzduiește astăzi Primăria Craiovei este Palatul Băncii Comerțului. Atât interiorul, cât și exteriorul sunt bogate în ornamente deosebite. Vitraliile, mozaicurile venețiene și grilajele de fier forjat amintesc de vremurile luxuriante de odinioară.
Clădirea spitalului din Segarcea reprezintă un alt proiect de care ne-am ocupat, asigurându-ne că redăm imobilului frumusețea care merită să fie admirată în continuare.
Zona Snagov din proximitatea Bucureștiului reprezintă o destinație de lux, unde arhitectura se împletește frumos în clădirile rezidențiale care sunt la mare căutare chiar și astăzi.
Ridicată în anul 1840, atunci când a fost inițial un han foarte căutat în rândul drumeților, clădirea ce găzduiește Teatrul Maria Filotti din Brăila a cunoscut numeroase modificări în timp. Exteriorul este bogat în ornamente spectaculoase, iar interiorul își uimește oaspeții de fiecare dată prin frumusețea sa.
Deși inițial clădirea în care astăzi se află Muzeul I.C. Brătianu a găzduit inițial un spital, astăzi toți cei ce ajung în Buzău pot descoperi aici numeroase colecții impresionante care pot fi admirate. Atât exteriorul, cât și interiorul au fost complet renovate, spre încântarea publicului larg.
Prima atestare istorică existentă în privința catedralei datează din anul 1758, urmând ca apoi clădirea să cunoască numeroase modificări. Locașul sfânt este astăzi unul impresionant, atât în interior, unde există picturi deosebite, cât și în exterior, acolo unde ornamentele oferă clădirii un plus de frumusețe.
întreaga zonă dimprejurul străzii Plantelor din București este recunoscută pentru clădirile de patrimoniu care încă domnesc aici. Aceste imobile sunt dovezi vii ale timpurilor luxuriante de odinioară din Capitala României.

Alege sa te bucuri in fiecare zi de un acoperis bine construitVa invitam sa lucram impreuna!

office@acopero.ro
TELEFON
0749.266.014
LOCATIE
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SEDIU SOCIAL
Bucuresti, Sector 3
Str. Eterului nr. 48
SCRIE-NE!
office@acopero.ro

Acopero, 2022 © Toate drepturile rezervate. Developed by Fortin